Nele was op zeer jonge leeftijd al gebeten door dans. Van kleuter tot puber volgde ze een opleiding klassiek ballet en jazz onder leiding van Ingrid Fonteyne. In 2014 stapte Nele mee in de Danshuis-familie. Eerst alleen als lesgever bij de kleinsten. Nadien volgde andere dansstijlen en groepslessen aan volwassenen. Hiervoor volgde ze verschillende opleidingen: coach Cheer pomdance, instructrice aerobics, Pilates, Yogalates en recent Bellicon Jump. In 2016 bood een volgende stap zich aan. Ze werd uitgenodigd om mee deel uit te maken van het Dagelijks Bestuur. Ondertussen heeft Nele de fakkel volledig overgenomen en zet ze zich elke dag in om van Danshuis een sportieve, leerrijke maar vooral warme plek te maken waar iedereen zich welkom voelt.

Chris Van Vlasselaer

~ Zumba ~

Chris vindt groepslessen een stimulerende en leuke manier om aan sport te doen. In augustus 2009 maakte ze kennis met Zumba en de microbe heeft haar sindsdien niet meer losgelaten. Chris behaalde de licenties Zumba Instructor (ZIN), Zumba Gold en Zumba Kids & Kids JR.

Op 6-jarige leeftijd begon Esther met jazz en algemene gymnastiek en ze is steeds blijven dansen en turnen. Ze proefde van verschillende dansstijlen. Op haar 17de begon ze met cheer stunt. In 2015 werd ze cheerleader bij Danshuis. Met de selectiegroep senior pomdance deed ze al 4 keer mee aan het Belgisch Kampioenschap (4 keer tweede plaats) en 2 keer aan het Europees Kampioenschap. Sinds 2018 coacht ze de selectiegroepen junior pomdance en senior pomdance. In 2019 werden beide groepen Belgisch kampioen. Omwille van de grote interesse in pomdance en cheerleading behaalde ze in 2016 haar diploma als cheercoach (georganiseerd door de International Cheer Union) en in 2018 dat van Cheer Stunt - Level 1 (georganiseerd door de Belgian Cheerleading Federation).

Nina Wilmaerts

~

Vanaf de opstart van Danshuis is Nina al actief bezig binnen de dansschool. Tot vorig seizoen gaf ze de hiphop lessen en is ze elke zomerdansstage van de partij. Nina kent Danshuis en Danshuis kent Nina. Als aanspreekpunt integriteit streeft ze mee naar een fijn en respectvol klimaat voor zowel de lesgevers, als de dansers en ouders. Haar professionele ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders is daarbij een pluspunt. Met veel enthousiasme wordt zij de API van Danshuis.

Emma staat al sinds haar zevende op de dansvloer. Na een pauze van een aantal jaren pikte ze op 16-jarige leeftijd de draad weer op toen Danshuis werd opgericht. Ondertussen heeft ze al wat passen van ragga, hiphop, jazz en cheerleading in de benen. Omwille van de grote interesse in het cheeren, behaalde ze in 2016 haar diploma als cheercoach (georganiseerd door de International Cheer Union) , en in 2018 dat van Cheer Stunt - Level 1 (georganiseerd door de Belgian Cheerleading Federation). Samen met het Cheerteam behaalde ze al viermaal op rij de zilveren beker op het Belgisch Kampioenschap, en heeft ze reeds twee keer kunnen deelnemen aan het Europees Kampioenschap! Sinds 2019 is ze gestart met het coachen van onze jongste cheerleaders, om ook hen klaar te stomen voor het Belgisch Kampioenschap! Uiteraard zal Emma ook dit jaar haar lessen vullen met leuke choreo’s en veel plezier!

Dorien is op 10-jarige leeftijd beginnen dansen. Doorheen de jaren maakte ze kennis met verschillende dansstijlen (showdance, hiphop, streetdance, burlesque,...). Na een aantal jaren geturnd te hebben, maakte ze kennis met het cheerleaden. Zowel in cheer stunt als cheer pomdance deed ze ervaring op. In 2015 startte Dorien met Pomdance in het Danshuis team. Met dit team deed ze verschillende keren mee aan het Belgisch Kampioenschap en het Europees Kampioenschap Cheerleaden. In 2018 volgde ze een coach cursus voor cheer level 1.

Gaëlle Debie

~ Hiphop ~ Jazz ~ Modern ~

Gaëlle Debie staat vanaf 2005 al dansend in het leven. Ze is een enthousiaste en gepassioneerde danser in hart en ziel. Zelf beoefende ze elke dansstijl die ze maar kon, van jazz, modern, ballet, pointes tot ragga en hiphop. Ze moest en zou van elke stijl iets proeven. Om nog meer danservaring op te doen stapte ze later ook in een hiphop en modern/jazz wedstrijdteam, waarmee ze verschillende prijzen heeft gewonnen. Vandaag de dag blijft ze zelf les en vele workshops volgen om te blijven groeien in haar dansen. Sinds 2017 kreeg ze de kans om haar passie voor dans eindelijk door te geven aan anderen en is ze begonnen met dansles geven. Dit aan verschillende leeftijdscategorieën en in verschillende dansstijlen (modern, jazz, (girly-) hiphop). In 2020 volgde ze ook de opleiding Initiator Urban Dance bij Dansport Vlaanderen. Gaëlle houdt ervan om haar leerlingen te pushen tot een hoger niveau en geniet er dan ook dubbel van om haar leerlingen te zien groeien als dansers. Met veel enthousiasme ziet ze jou in één van haar lessen!

Els Mottoul

~ Kleuterdans ~

Els startte op jonge leeftijd met dansen en combineerde stijlen als jazz en videodance (olv S. Cobaro) met studies criminologie en lesgeven. Ze behaalde een diploma bewegingsanimator bij Crefi en volgde regelmatig bijscholingen, o.a. bij Danskant. Ze heeft een extra masteropleiding 'Specific Teacher Training' voltooid aan de KUL. Ze volgde de opleiding multimove en is gecertifieerd kinderyoga instructor. Els heeft een grote passie om de allerkleinsten helemaal in de ban van het dansen te brengen. Ondertussen is ze volop bezig met een opleiding tot Kindercoach.

Kato danst al van jongs af aan en danst nu ondertussen al 9 jaar bij Danshuis. Voor de start van Danshuis volgde Kato 4 jaar klassiek ballet. Tijdens haar jaren bij Danshuis heeft ze kunnen proeven van verschillende stijlen, waaronder modern jazz, jazz, showdance, cheer stunt, cheer pomdance, girly en hiphop. In 2015 werd ze lid van het senior cheer team “Energy Explosion”. Ondertussen heeft ze met dit team al 5 keer meegedaan aan het BK waar ze 3x vice kampioen en 1x Belgisch kampioen werden. Verder nam ze al 3 keer deel aan het EK. Ze coachte in 2022 voor het eerst samen met Emma het peewee cheerteam “Energy Flames” voor het BK, waar ze een zilveren medaille behaalden. Kato is al 5 jaar met veel plezier aanwezig op de dansstages als monitor, waar ze graag het beste van zichzelf geeft om zo de kinderen een leuke week te bezorgen. Danshuis is voor Kato een tweede thuis. Ze kijkt er dan ook naar uit om met veel enthousiasme haar passie voor dansen door te geven en een nieuwe generatie te verwelkomen in de Danshuis-familie.

Anna werd al heel vroeg gebeten door de dansmicrobe. Van bij de start van Danshuis kon ze daar perfect haar energie kwijt. Ondertussen beoefent ze vol enthousiasme verschillende dansstijlen: Jazz, jazz modern, hiphop, girly en cheer. Met het cheerteam behaalde ze al twee keer goud op het Belgisch kampioenschap. Sinds drie jaar is ze ook steevast aanwezig als monitrice op de dansstages. Nu wil ze ook met veel plezier elke week haar passie voor dansen doorgeven.

Alessia Granata

~ Hiphop ~

Alessia is voortdurend op zoek naar haar eigen beweging en manieren om zich uit te drukken. Een van deze manieren is dansen. Ze heeft reeds van verschillende dansstijlen geproefd, gaande van jazz en showdance tot hiphop en hiphop girly. Sinds 2016 is ze ook lid van het Seniors Cheerteam 'Energy Explosion'. Met dit team werd ze 2 keer vice kampioen en 1 keer Belgisch kampioen. Daarbuiten deed ze ook al mee aan het Europese kampioenschap Cheerleading. Na 9 jaar dansen, waaronder 7 jaar bij Danshuis, is ze super blij dat ze bijkomend haar passie voor dansen met jullie mag en kan delen!

Van bij het begin van Danshuis is Emma niet meer weg te slaan uit de sporthal van Boutersem. De danszaal is zowat haar tweede thuis geworden. Dansen is Emma’s leven en het ganse aanbod aan stijlen is dan ook al de revue gepasseerd: dancemix, ballet, cheer stunt, showdance, … Momenteel kan je Emma vol vuur zien dansen bij Jazz, Jazz Modern, Hiphop, Hiphop Girly en Cheer pomdance. Emma maakt deel uit van het cheerteam en behaalde samen met haar team al twee keer zilver en twee keer goud op het Belgisch kampioenschap. Gelukkig kan ze het dansen met gemak combineren met haar andere passie, kinderen entertainen en begeleiden. Sinds 3 jaar staat Emma steevast in voor één van de groepjes bij de danskampen. Dansjuf worden was één van Emma’s kinderdromen en ook hier zet ze nu de eerste stappen in het Danshuis.

Reka Fintor

~ Yoga ~

Ik verwelkom je graag in een van onze Yoga-lessen. De basis van de les bestaat voornamelijk uit hatha yoga met elementen van dru yoga en speciale aandacht voor ademhalingsoefeningen en relaxatie. De oefeningen en houdingen hebben zowel lichamelijk als geestelijk een positief effect. Het gaat er zeker niet om hoever je je in een houding plooien kan, wel om het voelen en respecteren van je eigen (lichaams-)grenzen. Deze les kan door iedereen gevolgd worden. Het is een moment van rust voor jezelf. Hier ga ik graag samen met jou naar op zoek.

Hélène Lauwers

~ Pilates ~

Vanaf kleins af aan proefde Hélène van verschillende dansen en sporten. In 2016 vond ze haar weg naar Pilates. De voordelen van Pilates zoals mentale rust, versterking van de core en spieren, pijnstilling, versterking en stabiliteit voor het lopen en andere sporten hebben ervoor gezorgd dat het een vaste bi-wekelijkse afspraak in de agenda werd. Onder de vleugels van Sam Robijns, vond ze haar weg naar de opleiding voor Pilatesinstructor. Met veel enthousiasme en uitdagende lessen deelt Hélène graag de voordelen op zowel fysiek als mentaal vlak met jullie op de mat.

Hazel Vandermaesen

~ Hiphop ~

Hazel startte op haar 6 jaar met dansen en is ondertussen al 9 jaar onderdeel van de geweldige Danshuisfamilie. In al deze jaren proefde ze al van verschillende dansstijlen zoals hiphop, jazz, cheer pom dance, showdance, modern jazz en girly hiphop. Sinds 2016 is ze lid van het senior cheer team ‘Energy Explosion’ waarmee ze al 3 keer vice kampioen en 1 keer Belgisch kampioen werd. Daarnaast deed Hazel al 3 keer mee aan het Europees kampioenschap met dit prachtige team. Hazel is al 5 jaar een vaste waarde in het monitorenteam op de dansstages, om alle kinderen een geweldig kamp te bezorgen. Ze kijkt er heel erg naar uit om haar dansenthousiasme door te geven!

Jante Champagne

~ Ballet ~ Jazz ~

Als 4-jarige begon Jante met Klassiek Ballet. Ondertussen danst ze al 8 jaar met veel plezier bij Danshuis, in verschillende stijlen waaronder: jazz, jazz modern, hiphop girly, hiphop, cheer pom dance en cheer stunt. Sinds haar start bij Danshuis maakt ze deel uit van het Cheer Pomdance selectieteam, waar ze al geweldige prijzen mee verdiende. Door de ervaring als monitor bij het zomerkamp, werd haar droom om les te geven alsmaar groter. Die komt nu uit, ze kijkt er naar uit om jullie les te geven!

Louise is op haar vijfde beginnen dansen. Ze danst nu al 9 jaar in Danshuis. Eerst begon ze met de stijlen ballet en jazz, later proefde ze ook van andere stijlen. Op dit moment steekt ze haar passie in de stijlen Hiphop, Hiphop girly, Jazz, Modern jazz en Cheer pomdance. Sinds 2018 is ze lid van het Cheer Pomdance selectieteam en heeft ze al 2 gouden medailles behaald op het Belgisch kampioenschap. Sinds 3 jaar is Louise ook aanwezig als monitor op de dansstages. Al sinds ze klein was droomde ze ervan om zelf dansles te mogen geven. Ze is dan ook super blij dat ze haar passie kan doorgeven!

Margaux Lambaerts

~ Cheer Pomdance ~

Sinds de oprichting in 2013 volgt Margaux lessen bij het Danshuis. Ballet, (modern) jazz, showdance, hip hop (girly) en cheer pomdance: ze heeft het allemaal uitgeprobeerd. Bij Cheer Pomdance leeft ze zich het meest uit. Vijf keer deed Margaux mee aan het Belgisch Kampioenschap Cheer. Tweemaal veroverde haar team een gouden medaille. Nu wil ze haar skills met kleine cheers delen. Margaux deed al ervaring op tijdens twee dansstages als monitor. Ze vindt het leuk om met jonge dansers aan de slag te gaan en kijkt ernaar uit om hen enthousiast te begeleiden.

Noor Jongbloet

~ Modern ~

Noor danste als klein meisje al overal waar ze muziek hoorde. Ze volgt al 11 jaar les, waarvan 9 prachtige jaren bij Danshuis. In die jaren heeft ze al verschillende dansstijlen uitgeprobeerd: ballet, pointes, jazz, modern jazz, hiphop, showdance, hiphop girly en cheer pomdance. Vol enthousiasme is Noor ook lid van het Cheer Pomdance selectieteam waarmee ze al 2 keer Belgisch kampioen is geworden. Sinds 3 jaar is ze ook een monitor op de dansstages waar ze de kinderen iedere keer een fantastische week wilt bezorgen. Kortom het Danshuis is gewoon een tweede thuis voor Noor. Daarom wilt ze ook haar beste beentje voorzetten om haar passie iedere week door te geven aan jullie!

Janelle Goffart

~ Kleuterdans ~

Als kind droomde Janelle er al van om dansjuf te worden. Ze heeft altijd gedanst en heeft verschillende stijlen uitgeprobeerd. Door school heeft haar passie voor dans even op pauze gestaan. Janelle miste het dansen enorm en voelde dat er iets in haar leven ontbrak, zo is ze terecht gekomen bij het Danshuis. Op dit moment danst Janelle met veel enthousiasme bij Jazz en HipHop Girly. In de toekomst wil ze graag haar passie en job combineren, daarom is ze in 2022 de opleiding Danstherapie gestart om nog meer kennis en vaardigheden op te doen om door te geven aan onze kleine dansers!

Op 4-jarige leeftijd rolde Jente voor het eerst de turnzaal binnen. Na verschillende jaren algemene gymnastiek kwam er op haar 10de ook de interesse voor het dansen bij. Zwevend over de balk of over de dansvloer combineerde ze haar beide passies. Binnen Danshuis beoefent ze dan ook vele stijlen van cheer stunt en cheer pomdance tot jazz, modern en hiphop. Daarnaast is ze ook lid van D’company en Energy Explosion waarmee ze al mooie prijzen bemachtigde. Ze kijkt ernaar uit om haar passie met jullie te delen!

Miet Janssen

~