Nele was op zeer jonge leeftijd al gebeten door dans. Van kleuter tot puber volgde ze een opleiding klassiek ballet en jazz onder leiding van Ingrid Fonteyne. Na een pauze van enkele jaren sloeg de dansmicrobe weer toe en is ze weer gepassioneerd haar dansskills aan het bijschaven onder leiding van Sam Robijns. Door haar passie voor dans en kleuters geeft zij met veel enthousiasme les en runt samen met Sam en Lina het Danshuis.

Lina is op 3 jarige leeftijd gestart met dansen. Ze is begonnen met 11 jaar klassiek ballet om dan uit te breiden met Hiphop, streetdance, jazz en modern. In 2012 trok ze met haar dansgroep van Dance Action naar L.A. om daar verschillende workshops te volgen in verschillende stijlen. In 2013 begon ze met Les geven in het Danshuis als Hiphop, jazz, cheer,… leerkracht. In maart 2015 ging ze voor haar licentie als Zumba leerkracht en in Januari 2016 behaalde ze haar diploma als pilates instructrice. In Oktober 2016 ging ze er even tussen uit om als choreograaf te werken op de Canarische Eilanden voor Animax. Nu runt Lina samen met Sam en Nele het danshuis en geeft ze weer met volle energie en veel enthousiasme les.

Sam Robijns

~

In 2002-2004 volgde Sam een dansopleiding in ‘The Mill Art Centre’ te Oxford. Nadien deed ze een opleiding bij de AALO als aerobic instructrice en schoolde zich bij in het begeleiden van sportende senioren (VTS, Bloso). Recent volgde ze een opleiding tot Pilates instructrice te Antwerpen. Sam runt samen met Nele en Lina het Danshuis en dit doet ze met een enorme passie.

Elise Francen

~ Ballet ~

Elise zette haar allereerste danspasjes al toen ze vijf jaar oud was. Ze startte met klassiek ballet op hobbyniveau bij Dance Images. Waarbij ze op 10-jarige leeftijd haar passie voor dans verder wist te ontwikkelen door een professionele dansopleiding o.l.v. Lieve Willems. Doorheen de jaren volgde Elise ook nog jazz en hedendaagse dans en blijft ze zich graag bijscholen in bijzondere dansstijlen zoals de ‘flying low’ techniek. Momenteel legt ze een ‘Certificate in ballet teaching’ programma af aan The Royal Academy of Dance in Londen.

Chris Van Vlasselaer

~ Zumba ~

Chris vindt groepslessen een stimulerende en leuke manier om aan sport te doen. In augustus 2009 maakte ze kennis met Zumba en de microbe heeft haar sindsdien niet meer losgelaten. Chris behaalde de licenties Zumba Instructor (ZIN), Zumba Gold en Zumba Kids & Kids JR.

Op 6-jarige leeftijd begon Esther met jazz en is steeds blijven dansen. Ze proefde van verschillende dansstijlen zoals ballet, aerobics, moderne dans en hiphop en op haar 17de begon ze met All Star Cheerleading. In 2015 werd ze cheerleader bij Danshuis. Met dit team deed ze mee aan het Belgisch Kampioenschap (2de plaats) en het Europees Kampioenschap Cheerleaden in 2016. Ze volgde in 2016 een coach-cursus cheerleaden, georganiseerd door International Cheer Union.

Jolan Sonck

~ Breakdance ~

Laat je door zijn jonge leeftijd niet verrassen, onze ‘benjamin’ heeft toch al een hele hoop ervaring op zijn curriculum. Hij is lid van de ‘Daydream Crew’ en werd dit jaar nog kampioen van Vlaams Brabant. Een brok jong talent in ontwikkeling dat niet kan wachten zijn passie ook aan anderen door te geven.

Arne Sonck

~ Breakdance ~

Eén van leuvens meest gedreven bboys. Arne is de eerste persoon die op een training aankomt en de laatste om weer weg te gaan, aan creativiteit en uithoudingsvermogen geen gebrek. Hij is lid van de ‘Daydream crew’ waarmee hij op tal van battles terug te vinden is. Als we hem in twee woorden zouden beschrijven zijn ze ‘out of the box’ en ‘vrijheid’ en dat is net wat hij aan zijn leerlingen probeert mee te geven. Hij is student Taal en Letterkunde aan de KUL en bezig met het behalen van zijn diploma als erkend breakdance leraar.

Wendy De Zutter

~ Step ~

Wendy vindt het heel leuk en vooral erg belangrijk om mensen te laten bewegen en daarbij ook nog eens heel wat plezier te laten beleven. Wanneer ze afstudeerde als leerkracht lager onderwijs was het meteen moeilijk om werk te vinden en heeft ze van haar passie dan ook maar meteen haar bijberoep gemaakt. Ze gaf heel wat verschillende soorten groepslessen en volgde heel wat opleidingen, gaande van cycling, BBB, aerobic, step, … en ga zo maar door. Wendy is op dit moment master trainer voor Clubjoy Dance/ Fiësta en Clubjoy Step.

Nina Wilmaerts

~ Hiphop ~

Nina startte al op jonge leeftijd met dansen. Ze volgde enkele jaren jazz en freestyle dance. In 2011 sloeg de dansmicrobe over in de dansstijl ‘hiphop’, tot op heden danst ze deze stijl met veel plezier. In 2013 vervoegde ze zich bij het cheerleadingteam van Danshuis. Met dit team nam ze deel aan het Belgisch en Europees Kampioenschap. Ze volgde in 2016 een coach-cursus cheerleaden, georganiseerd door International Cheer Union. Nina is al enkele jaren actief in het Danshuis als monitor op de verschillende dansstages. De passie voor dans en het werken met jongeren geven Nina een boost van energie. Met veel enthousiasme geeft ze dit jaar de lessen hiphop!

Emma staat al sinds haar zevende op de dansvloer. Na een pauze van een aantal jaren pikte ze op 16-jarige leeftijd de draad weer op toen Danshuis werd opgericht. Ondertussen heeft ze al wat passen van ragga, hiphop, jazz en cheerleading in de benen. Omwille van de grote interesse in het cheeren, behaalde ze in 2016 haar diploma als cheercoach, georganiseerd door International Cheer Union (ICU). Samen met het cheerteam behaalde ze al viermaal op rij de zilveren beker op het Belgisch Kampioenschap, en neemt ze dit jaar voor de tweede keer deel aan het Europees Kampioenschap Cheerleading. Met heel veel enthousiasme wil ze dit jaar haar kennis doorgeven aan de jongere generatie dansers!”

Dorien is op 10-jarige leeftijd beginnen dansen. Doorheen de jaren maakte ze kennis met verschillende dansstijlen (showdance, hiphop, streetdance, burlesque,...). Na een aantal jaren geturnd te hebben, maakte ze kennis met het cheerleaden. Zowel in cheer stunt als cheer pomdance deed ze ervaring op. In 2015 startte Dorien met Pomdance in het Danshuis team. Met dit team deed ze verschillende keren mee aan het Belgisch Kampioenschap en het Europees Kampioenschap Cheerleaden. In 2018 volgde ze een coach cursus voor cheer level 1.

Els startte op jonge leeftijd met dansen en combineerde stijlen als jazz en videodance (olv S. Cobaro) met studies criminologie en lesgeven. Ze behaalde een diploma bewegingsanimator bij Crefi en volgde regelmatig bijscholingen, o.a. bij Danskant. Ze heeft een extra masteropleiding 'Specific Teacher Training' voltooid aan de KUL. Ze volgde de opleiding multimove en is gecertifieerd kinderyoga instructor. Els heeft een grote passie om de allerkleinsten helemaal in de ban van het dansen te brengen. Ondertussen is ze volop bezig met een opleiding tot Kindercoach.

Nell Calthrop

~ Cheer Pomdance ~

Nell behaalde haar certificaat als cheer coach in 2018. Ze nam reeds 4 maal deel aan de Belgische cheerleading kampioenschappen waarbij ze 1 maal Belgisch kampioen werd en 3 maal vice-kampioen in de categorie pom-dance. Verder volgde ze al jaren danslessen in verschillende stijlen zoals hiphop, Jazz, modern en ballet. Nell gaf de voorbije jaren kleuterdans en heeft ervaring als monitor bij danskampen. Ze wil haar passie delen met veel enthousiasme en plezier.

Joedit Vranken

~

Joedit Vranken volgde haar eerste balletlessen als 5- jarige bij Frie Stenuit te Leuven en behaalde in 1994 het eerste diploma aan de leuvense stedelijke balletacademie. In 1996 studeerde ze af bij de kunsthumaniora Woordkunst - drama te Brussel en verhuisde nadien naar Arnhem om er theaterdans (docent ) te studeren. Nadien volgde ze de lerarenopleiding bij CVO en via Clubjoy kreeg ze de licentie 'dance ' . Joedit werkte eerst in de tiense academie (klassiek ballet en hedendaagse dans ) en geeft nu sedert 6 jaar lessen in de fitness (BBB, Zumba, pilates, aqua- gym, aerobics, aqua- bike, jazz - dance en powertraingen ) In al haar lessen tracht Joedit steeds te werken aan de innerlijke sterkte van haar deelnemers en daarom kijkt ze ernaar uit om haar danslandschap weer te verbreden!

info volgt...