CHEERTEAM DANSHUIS BOUTERSEM

Info

Enthousiasme, energie en show, dat is waar het cheerteam van Danshuis Boutersem voor staat.
Dit team werd opgericht in 2013 en is sindsdien het vaste dansteam van Volley Haasrode-Leuven.
In 2015 waagden de Seniors zich aan het Belgisch Kampioenschap Cheerleaden en behaalden ze een tweede plaats in de categorie Pomdance, die ze tot en met 2018 konden behouden.
In 2016 waagden de Peewees en de Juniors ook hun kans en behaalden een tweede plaats.
In 2018 werden de Peewees Belgisch kampioen!

2019 betekende de geboorte van de Danshuis Energy Sparks. Ons cheer pomdance mini team waagde haar eerste kans tijdens het Belgisch Kampioenschap. Ze behaalde een schitterende derde plaats.
Danshuis Energy Fire, het cheer pomdance junior team, en Danshuis Energy Explosion, het cheer pomdance senior team, mochten zich allebei tot Belgisch kampioen kronen!

2020 beloofde weer een schitterend jaar te worden. Het Danshuis zou vertegenwoordigd worden door 4 teams: Energy Sparks, Flames, Fire en Explosion. Goed voor een team in elke leeftijdscategorie!
Daarnaast mochten het Junior en Senior team als Belgisch Kampioen deelnemen aan het Europees Kampioenschap Cheerleading in Verona, Italië. Een onvergetelijke ervaring waar de teams al een heel seizoen naartoe werkten. De Corona crisis besliste er anders over. Maar niet getreurd. We blijven een jaartje langer Belgisch Kampioen en zullen in 2021 weer paraat staan!

2021 was opnieuw een jaar met weinig evenementen en zonder kampioenschappen en bijgevolg nog meer knaldrang.

In 2022 was het dan eindelijk zover! Danshuis Energy Flames, het cheer pomdance peewee team bestond uit verschillende dansers van het mini team uit 2019 maar ook enkele nieuwkomers. Ze behaalden opnieuw een prachtige score en zilveren medaille.
Danshuis Energy Fire en Danshuis Energy Explosion stonden voor de moeilijke taak om hun titel als Belgisch Kampioen te verlengen.
Het volledig nieuwe team van Danshuis Energy Fire deed dat met glans. Zij brachten de beker weer naar huis.
Bij Danshuis Energy Explosion was het een nek- aan nekstrijd met hun concurrerende teams. Met een minimaal verschil behaalden ze een knappe vierde plaats.
Als afsluit van seizoen 21-22 vertegenwoordigden Danshuis Energy Explosion de Belgische kleuren tijdens het Europese Kampioenschap in Athene. Het was opnieuw een geweldig avontuur met een hogere score en mooie commentaren als eindresultaat.

2023 werd een jaar om nooit te vergeten. Danshuis nam opnieuw met haar 4 teams (Energy Sparks, Energy Flames, Energy Fire en Energy Explosion) deel aan het Belgisch kampioenschap Cheer pomdance en... We brachten de gouden beker alle 4 keer mee naar huis! We zijn dan ook onbeschrijflijk trots dat we ons een heel jaar als Belgiës nummer 1 mogen omschrijven in elke leeftijdscatergorie voor Cheer Pomdance!

Interesse om dit cheerteam in te huren op jouw evenement, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, ...? Geen idee is ons te gek! We horen het graag!

~ If you cheer for us, we’ll cheer for you ~


Data

Datum Omschrijving

Posts

Fotoalbums